Дата повернення
Приховати карту

Red vožnje za međumesne i međunarodne polaske

Na portalu teroplan.rs možete pronaći redove vožnji za više od 50 autobuskih prevoznika koji saobraćaju na međumesnim i međunarodnim polascima.
Sve informacije o redovima vožnje i cenama autobuskih karata dobijamo direktno od strane autobuskih prevoznika sa kojima portal teroplan.rs sarađuje. Naš Data team svakodnevno radi na ažuriranju dobijenih informacija kako bismo uvek mogi da ponudimo tačne i ažurne informacije.

Kako da proverim red vožnje?

1. Unesite polazni i krajnju destinaciju
U pretaživaču u gornjem delu sajta unesite polaznu (od) i krajnju (do) autobusku stanicu ili mesto do kojeg želite da putujete. Takođe je potrebno da izaberete datum putovanja. Ukoliko ste zaintereovani i za red vožnje u suporotnom smeru to možete proveriti na dva načina. Kliknite na strelice koje se nalaze u pretraživaču i doćiće do rotacije mesta koja se prethodni izabrali. Drugi način je da markirate opciju “povratak”. Ukoliko povrtano putovanje nije istog dana, potrebno je i da promenite datum putovanja. Određeni prevoznici omogućavaju kupovinu online povratne karte sa otvorenim datumom povratka.
2. Pronađite polazak
Klikom na ikonicu “Pronađite konekciju” dobićete listu sa svim polascima shodno kriterijumima koje ste uneli (polazna i kranja stanica i datum putovanja).
3. Važne informacije
Za svaki predloženi polazak, možete da vidite sledeće važne informacije: vreme polaska, vreme dolaska, trajanje putovanja, naziv autobuskog prevoznika, cenu karte…Online autobuske karte je moguće kupiti u periodu od 2h do 24h polaska u zavisnosti od prevoznika i relacije (npr. da li je reč o mešumesnom ili međunarodnom polasku).
4. Dodatne informacije o autobuskom polasku
Klikom na jedan od ponuđenih polazaka, možete pronaći dodatne informacije: sva stajališta na polasku, mapa koja pokazuje polaznu i dolaznu stanicu.

Redovi vožnje za međumesne autobuse polaske

Zavhaljujući portalu teroplan.rs , možete lako da organizujete vaše putovanje kroz Srbiju. Naš sajt sadrži redove vožnje vise od 50 domaćih autobuskih prevoznika. Možete da pronađete željeni polazak, uporedite polaske istog ili različitih autobuskih prevoznika, vidite cenu, dužinu putovanja i ono što je najbitnije - kupite online kartu sa posebnim online popustom koji je dostupan samo na portalu teroplan.rs! Pronađite više o redovima polazaka na međumesnim linijama.

Redovi vožnje međunarodnih autobuskih polazaka

Na portalu teroplan.rs nalaze se brojni međunarodni polasci. Isplanirajte lako vaše putovanje u neku od država iz našeg okruženja: Crnu Goru, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovian, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Mađarska. Takođe na našem sajtu možete nači polaske i za brojne ruge države: Austriju, Nemačku, Švajcarsku, Francusku... Prevoznici koji saobraćaju na međunaroadnim polascima, a sa kojima imamo saradnju su: Arriva Litas, Lens, Trans-Jug, Jadran Line, Blue Line, Belegija MSI, Gameks, Srbijatransport, Transprodukt, Lasta, Niš-ekspres, Dafni Reises, Šidekspress, Banbus, Ozlem, Nais turs, Jablanica trans, Galeb Ohrid, Neobas...

Najpopularnije međumesne i međunarodne autobuske linije

Saznaj više

Ви помітили помилку на сторінці? Повідомте це

Copyright 2006- 2024 by Teroplan S.A.
Пошук рейсів
journey planner